30 Aralık 2014 Salı

İddaa Net

beşiktaş-altyapi

BEŞİKTAŞ VE PSG YILDIZLARINI AYNI YERDE YETİŞTİRECEK.

Süper Lig’de fırtına gibi esen Beşiktaş, bir yandan da geleceğin kadrosu için çalışma yürütüyor. Siyah-beyazlıların Belçika’da genç yıldızlarla ilgili bir projeye giriştikleri, takıma buradan yeni genç yıldızlar temin edileceği ortaya çıktı.
Belçika basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş ülkenin 2. Lig ekiplerinden Sint-Truidense V.V ile yürüteceği bir projeye dahil oldu. Dev projeye göre Sint-Truiden kentinde takımın maçlarını oynadığı Stayen Stadyumu’nun hemen yakınında bir çok konut inşa edilecek.
Milliyet’in haberine göre; Bir futbol akademisi kurulacak ve bu akademide yer alacak gençler bu bloklarda kalacak. Hem Belçika, hem de yurt dışından bir çok yıldız adayı bu akademide bulunacak, yapılacak 72 apartmandan 10 tanesi, sadece futbolcuların barınması için kullanılacak.
Belli bir ücret ödenecek İddaa Net
Beşiktaş buradan yetişen yıldızlardan yararlanabileceği gibi, kadrosundaki genç futbolcuları da buraya gelişmesi için gönderebilecek. Siyah-beyazlılar kendi oyuncularının masrafları için belli bir ücret ödeyecek. Sint-Truidense Kulübü ise bu oyunculardan satılacak olanların transferlerinden belli bir pay alacak, bir kısmını ise kendi takımına dahil edebilecek.
İddaa Net Dijital ortamdan takip edecekler
Beşiktaşlı yetkililerin kurlumaya hazırlanan tesisleri gezerek çok etkilendikleri ve projeye dahil olmaya karar verdikleri belirtildi. Ayrıca Fransa’nın Paris Saint Germain ekibinin de aynı çalışma içinde yer alacağı vurgulandı. Kulüplerin oyuncularının son durumlarını, Belçika’ya gelmeden, ülkelerinden, dijital ortam üzerinden takip edebilecekleri bir sistemin de hazırlandığı ifade edildi.

20 Aralık 2014 Cumartesi

Başakşehir felsefesini devam ettirecek!

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, "Bu oyun felsefesine devam edeceğiz. Geldiğimiz konum son derece önemli ama bunu taşıyabilmek daha önemli" dedi.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor’u 2-0 yendikleri karşılaşma sonrasında, “İlk 45 dakika iyi oynamadık. Havadan mı fazla öz güvenden mi bilmiyorum. Oyunun için de dağınık durduk. Duran toptan golü bulduk” diye konuştu.
İkinci yarı itibarıyla hucüm hattındaki futbolcularının oyuna biraz daha girdiğini belirten Avcı, “Topa daha fazla hakim olduk, geniş alanlarda pozisyonlar da bulduk” dedi.
Gol yemediklerini ancak rakibe ilk defa bu kadar fazla pozisyon verdiklerini dile getiren Avcı, “Böyle bir maçta böyle bir dönemde kazanmak önemli. (Futbolcular) Bulunduğumuz konuma sahip çıktılar. Bu, bizi son derece mutlu etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.
Ligde geride kalan haftalarda 5 gol yediklerinin hatırlatılması üzerine Avcı, dünya futbolunda takım savunmasının çok önemli olduğunu söyledi.
Takım savunmasına ağırlık vererek çalıştıklarına dikkati çeken Avcı, “Oyuncular da buna çok iyi geri bildirim verdiler. Bu oyun felsefesine devam edeceğiz. Geldiğimiz konum son derece önemli. Bunu taşıyabilmek daha önemli” ifadesini kullandı.